Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetYaşam

Kadın Girişimciler fidanları toprakla buluşturdu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Haber-Foto: Burak Can

 

Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Ekrem Gök ve TSO Kadın Girişimcileri, TR71 Bölgesinden de katılan Kadın Girişimciler ile birlikte Ahılı Köyü’nde 100 fidanı toprakla buluşturdu.

 

Her biri esnaf ve girişimci olan kadınların TSO’da oluşturduğu birliktelik sosyal ve kültürel etkinliklere de yansıyor. Baharın gelişini doğaya katkı yaparak değerlendirmek isteyen kadın girişimciler TSO yönetimi fidan dikim yaptı. Dün kazmasını, küreğini alan yaklaşık 30 kadın girişimci Ahılı Köyü içerisinde yer alan tepeye hareket etti. Burada mini piknik yapan kadınlar daha sonra fidan dikimini gerçekleştirdi.

 

GÜZEL BİR BİRLİKTELİK OLUŞTURDUK

Fidan dikimine TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Gök ve yönetim kurulu üyeleri de katılarak destek verdi. 100 fidanın toprakla buluşturduğu etkinliğin önemine değinen TSO Başkanı Gök, “Bir yıl önce yine bugün bu tepede kadın girişimcilerimiz ve TSO yönetim kurulu üyelerimiz bir etkinlik yapmıştık. Bir yıl sonra yine kadın girişimcilerimiz ve TSO yönetim kurulu üyelerimiz ile 5 ilin kadın girişimciler başkanları da ilimize geldiler. Burada pikniğimizi yaptık, fidanlarımızı diktik. Bu kaynaşmaya vesile oldu” ifadelerini kullandı.

 

100 ADET FİDAN DİKİLDİ

Geçtiğimiz yıl 500 adet fidan dikildiğini belirten Başkan Gök, “Bu yıl ise 100 adet çam fidanı dikildi. Çam hayat diyoruz. Çevreye de önem veriyoruz. TSO bütün sosyal konularda da etkinliklerimizi devam ettiriyoruz. Biliyorsunuz ki bundan önce sağlık konusunda tıp fakültesine ambulans aldık. Yüksek İhtisas Hastanesine diyaliz araçlarının içlerini yaptırdık ve bunun yanı sıra KETEM hastanesini boyattık. Spora gelince TM Kırıkkalespor’a odamızda ki üyelerimiz ciddi destekler verdiler. Takımımız çok şükür şampiyon oldu. Bunun yanı sıra ilimizde ki fakir öğrencilerimize 1 yıl yetecek kadar kırtasiye yardımında bulunuyoruz”

 

TEŞEKKÜR ETTİ

“Ramazan aylarında yine yardımlarımızı yapıyoruz. Bunların yanı sıra ormanlar için çalışmalarımızı yapıyoruz. Kutlu doğum haftası ile ilgili olarak ise yine kapalı spor salonumuzda etkinliğimiz olacak. Kadın Girişimciler Kurul Başkanımız Kırıkkale’de. Aksaray, Niğde, Kırşehir, Nevşehir illerinin kadın girişimciler başkanları da bizi yalnız bırakmadılar onlara da teşekkür ediyorum” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x