Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSpor

Kale Çubuğu Kolay Geçti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Büyük Anadoluspor Ziraat Türkiye Kupasında Çubukspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi.Şimşekler güzel bir oyunla rakibi 30’ncu dakika da Orçun Selduman 46’ncı dakika da Adem Baygül ve 55’nci dakika da Orçun’un golüyle 3-1yenerek tur atladı.

İLK YARI 1-1
Kırıkkale Büyük Anadoluspor 2019-2020 Bölgesel Amatör Ligin başlamasına sayılı günler kala ilk resmi maçını Ziraat Türkiye kupasında Çubukspor ile yaptı. Rakibini güzel bir oyunla kupadan eleyen takımımız yeni sezon öncesi rakiplerine gözdağı verdi. Kırıkkalespor maçın başlamasının ardından rakip kalede etkili oldu. Yaptığı ataklarla rakibini bunaltan Şimşekler güzel oyununun karşılığını 30’ncu dakikada Orçun Selduman’ın golüyle aldı. Bu golden sonra Çubukspor’un golü geldi. İlk yarı bu sonuçla kapandı.

RAKİBİNİ BEKLİYOR
İkinci yarıya Kırıkkalespor bomba gibi başladı. İkinci yarının henüz ilk dakikalarından Adem Baykül ile bir gol daha bulan Kırıkkalespor rakibi karşında 2-1 öne geçmeyi başardı. Bu golden sonra oyun üstünlüğünü iyice eline alan şimşekler rakibin orta sahadan düşmesi ve direncinin kırılmasının ardından ataklarını iyice sıklaştırdı. Maçın 55’nci dakikasında Orçun bir güzel gole daha imza atarak skoru 3-1 getirdi. Maçın geri kalan kısmında Şimşekler rakibine gol ve pozisyon fırsatı vermeyerek turu geçen taraf oldu. Şimşekler şimdi Ziraat Türkiye kupasındaki diğer rakibini beklemeye başladı.

YALNIZ BIRAKMADILAR
Çubuk’ta Kırıkkalespor’u taraftarları ve yöneticileri yalnız bırakmayarak takımlarına 90 dakika destek verdi. Maç sonunda büyük bir sevinç yaşayan taraftarlar bu sezon tek hedeflerinin 3. lige çıkmak olduğunu belirttiler.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x