Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Kale Gross’dan ikinci yılda ikinci şube

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kaliteli ve hesaplı alışverişin Kırıkkale’deki merkezlerinden birisi olarak bilinen Kale Gross kuruluşunun ikinci yılında ikinci şubesini Kırıkkalelilerin hizmetine sunmanın heyecanını yaşıyor. Kale Gross Hüseyin Kahya şubesinin ardından Nene Hatun Caddesi şubesini hizmete sundu.

NENE HATUN ŞUBESİ HİZMETTE

Hizmete girdiği ilk günden itibaren Kırıkkalelilerin büyük ilgisiyle karşılanan Kale Gross Alışveriş Merkezi şehirdeki ikinci şubesini Çalılıöz Mahallesi Nene Hatun Caddesinde hizmete sundu. Çok sayıda davetlinin katılımıyla dualar eşliğinde yapılan açılışın Kırıkkale’ye hayırlı olması temennisinde bulunuldu. Görkemli açılış sonrası Kale Gross Nene Hatun Caddesi şubesinde açılışa özel indirimler uygulanırken, indirimden yararlanan vatandaşlar Kale Gross’a tam not verdi. Açılışa büyük ilgi gösteren Kırıkkaleliler kasalar önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Kaliteli ve hesaplı ürünleriyle Kırıkkalelilerin takdirini kazanan Kale Gross, yarattığı istihdam ile de Kırıkkale ekonomisine katkı sunuyor.

HEMŞERİLERİMİZLE BİR AİLE OLDUK

Açılışa katılanlara teşekkür eden Kale Gross Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Uzun, “İkinci yılımızda Hüseyin Kahya Parkı şubemizden sonra ikinci şubemizi Kırıkkale’nin hizmetine sunmanın heyecanını ve gururunu yaşıyoruz. Birinci şubemizde kaliteli, hijyenik ve ekonomik anlamda sunduğumuz hizmetlerle Kırıkkaleli hemşerilerimizle bir aile olduk. Kendi evimize götürmediğimiz hiçbir ürünü hemşerilerimize satmadık. Hemşerilerimizin desteğiyle ikinci şubemizi açtık. Halkımızın bu ilgisine ve güvenine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Hemşerilerimizin bu güvenine layık olmaya çalışarak, hizmet kalitesindeki çıtayı yükselterek yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x