Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Kale okulundan 5 yıldızlı şampiyonluk

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kırıkkale GSİM tarafından düzenlenen 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Ortaokullar Arası Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler Hentbol müsabakaları sona erdi. Kale Şehit Ferhat Bozkurt Ortaokulu yıldız erkekler ve yıldız kızlarda şampiyon olarak, çiftte şampiyonluk sevicini yaşadı.

ŞAMPİYON

Kale Şehit Ferhat Bozkurt Ortaokulu yıldız erkek ve yıldız kız hentbol takımları grubunda yapmış oldukları bütün maçları kazanarak hentbol yıldız erkelerde ve yıldız kızlar kategorilerinde şampiyonu oldu.  Yıldız erkeklerde birinci Kale Şehit Ferhat Bozkurt Ortaokulu, ikinci Öğretmen Muhittin Ardahan Ortaokulu, üçüncü Sulakyurt Cumhuriyet Ortaokulu olurken yıldız kızlarda ise birinci Kale Şehit Ferhat Bozkurt Ortaokulu, ikinci Karakeçili Atatürk Ortaokulu, üçüncü Sulakyurt Cumhuriyet Ortaokulu oldu.

OKULDA COŞKUYLA KARŞILANDILAR

Kale Şehit Ferhat Bozkurt Ortaokulu erkeklerde ve kızlarda ilimizi iller arası yapılacak olan grup müsabakalarında temsil etme hakkı kazandı. Müsabakalar Yenişehir Spor Salonu’nda oynandı. Kupalarını GSİM Şube Müdürü Adnan Vural‘ın elinden alan şampiyon takım öğrencileri, öğretmen ve velilerine büyük bir sevinç yaşattılar. Okullarına çiftte şampiyonluk sevincini yaşatan sporcular okullarında öğretmenler ve öğrenciler tarafından coşkuyla karşılandılar.

İLİMİZİ TEMSİL EDECEKLER

GSİM Şube Müdürü Adnan Vural şampiyon olan Kale Ortaokulu yıldız kız ve yıldız erkek hentbol takımlarının oyuncularını ve okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Ergin Öztürk’ü kutlayarak ilimizi iller arası yapılacak olan grup müsabakalarında temsil edecek okula başarılar diledi. Dereceye giren okullara ödülleri verildi.

MARKA HALİNE GELMEK İSTİYORUZ

Beden eğitimi öğretmeni Ergin Öztürk 2014-2015 yılından beri hentbola yoğunlaştıklarını ve beş yıldır yıldız kızlarda ve küçük kızlarda birinci olduklarını bu senede yıldız erkeklerde de birinci olarak yıldız erkek ve kızlar kategorilerinde çifte şampiyonluk yaşayarak başarılarını katlayarak artırdıklarını dile getirdi. Öztürk Hentbol sporunun gelişmesi için Kale Şehit Ferhat Bozkurt Ortaokulu olarak ellerinden genli yaptıklarını söyleyerek, “Hentbolda okul olarak bir marka haline gelmek istiyoruz. Üstün bir gayret ve mücadele sonucu şampiyon olan yıldız erkek ve yıldız kız hentbol takımlarımızı kutluyorum” dedi. Okul Müdürü Hacı Kaplan ise şampiyon olan yıldız kız hentbol ve yıldız erkek hentbol takımlarını ve Beden eğitimi Öğretmeni Öztürk’ü okullarına yaşattıkları bu sevinçten dolayı kutlayarak, teşekkür etti.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x