Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

iş garantili kurslar açılacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Müdürlüğü ile Turkcell Global Bilgi AŞ arasında imzalanan sözleşme kapsamında istihdam garantili mesleki eğitim kursu düzenlenecek.

ÇAĞRI MERKEZİ ÖNEMLİ İSTİHDAM SAĞLIYOR

Vali Yunus Sezer, firmanın Kızılkanat İş Merkezi’ndeki yerinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, çağrı merkezlerinin önemli bir istihdam sağladığını belirterek, yabancı dillerle de çağrı merkezi hizmetinin dünya pazarına verilmesi noktasında Türkiye’nin de yer alması gerektiğini söyledi.

İSTİHDAM GARANTİLİ MESLEKİ EĞİTİM KURSU

İŞKUR İl Müdürü Yasin Tekin ise firma ile 2018 yılında 207 kişilik İşbaşı Eğitim Programı (İEP) düzenlendiğini ve 175 kişinin işe yerleştirildiğini dile getirdi. Uyumlu bir işbirliği yaparak çalıştıkları firma ile mevcut işbirliğini daha ileri taşıdıklarını aktaran Tekin, “Haziran ayı sonuna kadar 13 grup halinde 234 kişilik Mesleki Eğitim Geliştirme İşbirliği Protokolü kapsamında istihdam garantili mesleki eğitim kursu düzenlemek üzere sözleşme imzalıyoruz.” diye konuştu.

SÖZLEŞME İMZALANDI

Konuşmaların ardından Tekin ve Turkcell Global Bilgi A.Ş Lokasyon Müdürü Zeki Umdu arasında istihdam garantili mesleki eğitim kursu sözleşmesi imzalandı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x