Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

KAMPANYAYA DESTEK ÇIĞ GİBİ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 
Darbe Girişiminin ardından Ankara’da ki askeri birliklerin taşınması gündeme geldi. Haber 71 Gazetesi olarak taşınan birliklerin Kırıkkale’ye gelmesi için STKları, Siyasi Partileri, Milletvekillerini ve Belediye Başkanlarını girişimde bulunmaya davet ediyoruz.
HABER71 İLK ADIMI ATTI
KAMPANYAYA DESTEK ÇIĞ GİBİ - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Ankara’da ki askeri birliklerin kapatılmasının gündeme gelmesi ile birlikte Gazetemiz imtiyaz sahibi Cihat Mencet kampanya başlatarak, Kırıkkale’nin tüm önde gelenlerini göreve davet etti. Mencet sosyal medya hesabından “Ankara’da şu aralar taşınması gündemde olan askeri birliklerden bir tanesinin Kırıkkale’mize gelmesi potansiyel nüfusun artması ve ekonomik anlamda halkımızın refah düzeyinin gelişmesi anlamına geliyor. Bu sebeple halkımızın ilimize askeri bir birliğin gelmesi konusunda desteklerini bekliyoruz hükümetin ve Genel Kurmay Başkanlığının ortaklaşa bir çalışması olan ‘askeri birliklerin’ Ankara merkezden şehir dışındaki il ve ilçelere taşınması projesi kapsamında askeri birliğin veya acemi birliğinin ilimize gelmesi için gerekli mercilere ulaşıp hali arzumuzu sunmak Bu konuda İlimiz milletvekillerini, muhalefet  partilerinin temsilcileri ve ilimizdeki tüm STK’lar desteğini vermesini, gerekirse İmza kampanyası düzenlenmesini, ayrıca Ankara’da bulunan Kırıkkaleli siyasetçi ve Bürokratlarla ve STK’lar ile de iletişime geçmeyi hedefliyoruz. Unutmayalım….
Kırıkkale’nin bir araya gelmesi için başlangıçtır, bir arada durabilmek, birlikte çalışmak başarıdır.” İfadelerini kullanarak şehrin tüm organlarını kampanyaya davet etti.
BÜYÜK YANKI
Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Cihat Mencet’in çağrısı büyük yankı uyandırırken, şehirde heyecan yarattı. Kampanyaya destekler birbirini kovalarken bir çok kurum ve kuruluş kampanyayı desteklediklerini bildirdi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x