Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Kapınızdayız Projesinde 3647 Talep Karşılandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Geçmiş dönemlerde halk günü kapsamında talepleri karşılanan Kırıkkale’deki ihtiyaç sahipleri, geliştirilen yeni ‘Kapınızdayız’ projesiyle evlerinde ziyaret ediliyor. Kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticilerinin görevlendirildiği ziyaretlerde talepler alınıyor ve ihtiyaçlar gideriliyor. Proje kapsamında 5353 aile ziyaret edilirken, alınan taleplerden 3647 olumlu sonuçlandı.

 HABER: TAHİR ERDEM

Kırıkkale’de devletin sıcak eli ihtiyaç sahiplerine uzanmaya devam ediyor. Kırıkkale Valiliği tarafından geliştirilen ‘Kapınızdayız’ Projesiyle ihtiyaç sahipleri yalnız bırakılmıyor. Kırıkkale Valiliği tarafından başlatılan proje başarılı bir şekilde yürütülürken, proje kapsamında il ve ilçelerdeki kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ev ziyaretlerinde bulunuyor. Vatandaşların evlerine her hafta Perşembe günleri yapılan ziyaretlerde vatandaşların talepleri alınarak olumlu bulunan talepler karşılanıyor.

Proje kapsamında yapılan son etkinlikle ilgili sosyal medya hesabında bir paylaşımda bulunan Kırıkkale Valiliği “Kapınızdayız projesi kapsamında; kaymakamlarımız, il ve ilçe müdürlerimiz perşembe günleri vatandaşlarımızın evlerine konuk oluyor.

5353 aileye yapılan ziyarette, vatandaşlarımızca muhtelif konularda 4287 talepte bulunulmuş olup bu taleplerin 3647’si olumlu değerlendirilerek sonuçlandırılmıştır” denildi

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu