Siyaset

KAPLAN’DAN HAİN SALDIRIYA KINAMA

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, İsrail’in Gazze’ye saldırısı hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Kaplan “Bu vahşet, BM kararıyla müdahale dahil, her türlü yöntemle derhal durdurulmalıdır” ifadelerini kullandı.

HABER: TAHİR ERDEM

 

Gazze’de 500 kişinin ölümüne neden olan saldırının yankıları sürerken bölgeden bombardıman haberleri gelmeyi sürdürüyor. Bu sabah saatlerinde Gazze yine hava saldırılarıyla hedef alındı. Birçok masum insanın hayatını kaybetmesi üzerine Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, açıklama yaparak saldırıları kınadı, Kaplan” İşgalci kimliğini sürekli vurguladığımız terör devleti İsrail, bugün Hastaneleri bile hedef alıp yüzlerce kişinin ölümüne sebep olarak SOYKIRIMCI kimliğini de üstlenmiştir. Bu bebek katilleri resmen savaş suçu işlemektedir. Bu bir katliamdır. Bu vahşet, BM kararıyla müdahale dahil; her türlü yöntemle derhal durdurulmalıdır. Rabbim Filistinli kardeşlerimizin yardımcısı olsun” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu