GündemManşet

Kaptı kaçtı ama yakalandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Pazara giden kadının cüzdanını alıp kaçan kapkaççı 1 saatte yakalandı. Emniyeti teyakkuza geçiren kapkaç olayının mağduru kadın para ve telefonuna kavuştu.
KIRIKKALE DİDİK DİDİK ARANDI
Edinilen bilgiye göre olay saat 15.00 sularında Güzeltepe Mahallesi 559. Sokakta gerçekleşti. Kapkaççı Çarşamba Pazarı’na giden iki kadını hedef aldı. H.S.’nin elindeki cüzdanı alıp kaçan kapkaççı kısa sürede izini kaybettirdi. Olay hemen polise haber verildi. Birçok araçlı ekip olay yerine intikal etti. Görgü tanıklarının eşkal bildirmesinin ardından Kırıkkale’nin her yeri didik didik arandı.
1 SAATTE YAKALANDI
Polis kapkaççıyı 1 saat süre içerisinde yakaladı. Yakalanan kapkaççının üzerinde H.S.’ye ait 30 TL ve cep telefonu çıktı. Cüzdan ise kapkaççının attığı yerde bulundu. Gözaltına alınan kapkaççının emniyetteki ifadesinin ardından Adliye’ye sevk edileceği öğrenildi.
EMNİYETE TEŞEKKÜR
Olayın mağduru H.S. telefonunun geri bulunması ile mutlu olurken olayı şöyle anlattı; “Komşum ile pazara alışverişe gidiyorduk. Bu sırada genç bir şahıs üzerimize doğru geldi. Komşum ve benim arama girerek elimdeki cüzdana sarıldı. Vermemek için direndim ama biranda alıp kaçtı. Şükürler olsun ki kısa sürede yakalandı. Emniyet Müdürlüğü’ne teşekkür ederim”

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu