GündemManşet

Atalay gazetemizi ziyaret etti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İl Genel Meclisi Başkanı Şerafettin Atalay gazetemizi ziyaret etti. Atalay, Kırıkkale genelinde yoğun bir çalışma trafiğinin olduğunu ifade etti.
YOĞUN ÇALIŞMA TRAFİĞİ VAR
Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Sırrı Zengin ile görüşen Atalay, yeni hizmet döneminde Kırıkkale için önem taşıyan proje ve hizmetlerin hayata geçmesi için yoğun çaba sarf ettiklerini dile getirdi. Atalay, köylerin eksikliklerinin tamamlanmaya çalışıldığını, meclis komisyonlarının köyler hakkındaki raporlar ve araştırmalarıyla daha iyi bir çalışma ivmesi yakaladıklarını dile getirdi.
KÖYLERE YAPILAN HİZMET HAYATİ ÖNEM TAŞIYOR
Atalay, “İl Genel Meclisi ilin tamamen gelişmesi, köylerin ve merkezden uzak kalan yerleşimlerin hizmet anlamında yoksun olmaması için önemli kararlar alıyor. Yapılan çalışmaları basınla paylaşıyoruz. Köyler için yapılacak hizmetler ve atılacak adımlar çok önemli. Köylerde yerleşimlerin alacağı hizmet, köylülerin kendi köylerinde kalması ve üretimini sürdürmesi ülkemiz açısından hayati önem taşıyor. Bizler bu noktada üzerimize düşen sorumluluğu yerine getiriyoruz” dedi.
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu