Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimManşet

Karabacak,Saldırıyı Lanetliyoruz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Birlik ve beraberliğimizi bozamayacaklar
Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı A. Yücel Karabacak, son yıllarda iğrenç yöntemleriyle kargaşa, korku ve kaos yaratmaya çalışan hain terör çirkin yüzünü bir kez daha gösterdiğini söyledi.

HEVESLERİ KURSAKLARINDA KALACAK
Başkan Karabacak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “İstanbul Beşiktaş’ta ve Maçka parkında eş zamanlı olarak düzenlenen, Çevik Kuvvet Polislerimizi hedef alan hain saldırılarda 30’u polis ikisi sivil, 38 vatandaşımız şehit olmuş, 155 vatandaşımız ise yaralanmıştır. Bu ülkeyi kan gölüne çevirerek, birlik ve beraberliğimize darbe vurmak isteyenlerin başarılı olamayacakları bir gerçektir”

SALDIRIYI LANETLİYORUZ
“Bilinmelidir ki, bu milletin varlığı ve birliğine yönelik olarak yapılan her türlü saldırı bizleri birbirimize daha da kenetlemekte, saflarımızı daha da sıklaştırmaktadır. Bu milletin üzerinde hain ve sinsi planlar yapanların hevesleri geçmişte olduğu gibi bugünde kursaklarında kalacaktır. Türkiye Kamu-Sen camiası adına İstanbul’da yaşanan bu hain terör saldırısını bir kez daha lanetliyor, şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, aileleri ve milletimize sabr-ı cemil ve baş sağlığı, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyorum” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x