Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Karadenizlilere destek teşekkürü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, önceki gün Karadenizliler Derneğini ziyaret ederek seçim üzerine sohbet ettiler ve seçimde destek istediler.

 

DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, önceki gün Karadenizliler Derneğini ziyaret ederek seçim üzerine sohbet ettiler ve seçimde destek istediler. Keyifli şekilde geçen sohbette derneğin desteği Dağdelen ve Saygılı’yı memnun etti. Ziyaret ve seçim desteği konusunda açıklamada bulunan İl Başkanı Nuh Dağdelen, “Şehrimizde yaşayan Karadenizli hemşehrilerimizin üyesi olduğu Karadenizliler Derneği’ne misafir olduk. Belediye Başkan Adayımız Mehmet Saygılı ve AK Parti’ye verdikleri destek için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Batuhan
Batuhan
30 Mart 2019 10:41

Bir önceki ve seçimden sonra bir önceki olacak il başkanları birarada. Devletin bütçesinden temin edilen maaşları, kendini ağa zannederek marabalarına dağıtan sayın şehrül-emin de her zamanki gibi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x