Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2019 Belediye Seçimleri

MHP’den Bağlarbaşında miting gibi toplantı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren MHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Serdar Yarar’ın Bağlarbaşı Mahallesinde düzenlediği açık hava toplantısı adeta mitinge dönüştü. Coşkulu kalabalığa teşekkür eden MHP’li aday Yarar “Her gün artan ilgi ve coşkuyla 31 Mart’ta hep birlikte kazanacağız” diye konuştu.

TELEFON IŞIKLARI EŞLİĞİNDE ÖZ ÇEKİM

Yaklaşık 4 aydır saha çalışmalarını sürdüren ve kapsamlı bir seçim propaganda çalışması gerçekleştiren MHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Serdar Yarar Bağlarbaşı Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Açık hava toplantısına MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı, partililer ve vatandaşlar katıldı. Havai fişek gösterisi ve telefon ışıklarıyla birlikte öz çekim ile tamamlanan açık hava toplantısındaki coşku MHP yönetimini sevindirdi.

COŞKULU KALABALIK

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar “Bağlarbaşı Mahallesinde hemşehrilerimizin düzenlemiş olduğu mahalle mitingine katıldık. Mahalle mitingimiz meydan mitingine dönüştü. Bağlarbaşı Mahallesindeki coşkulu kalabalığa teşekkürlerimi sunuyorum. Her gün artan ilgi ve coşkuyla 31 Mart’ta hep birlikte kazanacağız” dedi. Diğer taraftan MHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Yarar Cuma günü Nur Camii cemaatine sabah namazı sonrasında çorba ikramında bulundu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x