GündemKarakeçiliKırıkkaleManşet

Karakeçili halay ekibi Azerbaycan’a gitti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Karakeçili Halay ekibi, Azerbaycan’dan gelen davet üzerine, ‘Odlar Yurdu Azerbaycan’ festivaline katılmak üzere 9 kişilik ekip, Karakeçili Belediyesi’nin katkılarıyla yola çıktı.

 

KÜLTÜRLER ÖĞRETİLMELİ

Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, yaptığı açıklamada, eylül ayı başında düzenlenen Karakeçili Uluslararası Kültür Şenliğine Azerbaycan halk dansları topluluğunun geldiğini söyledi.Gelen davet üzerine kendi halay ekiplerinin de festivaline katılmak üzerene Azerbaycan’a gittiğini belirten Özçelik, “Bir millet iki devlet olan bu halklar arasındaki gelenek, görenek ve kültürlerinin öğretilmesi gerekmektedir” dedi. Karakeçili’ye göreve geldiğinden buyana çalışmalarını hız kesmeden sürdürdüğünü belirten Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, son olarak Çankırı Belediyesiyle görüşmesinde Karakeçili’ye 1 adet oyun parkı kazandırdıklarını söyledi. Başkan Özçelik, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’i makamında ziyaret etti. Ziyarette yapılan görüşmede Çankırı Belediyesi tarafından Karakeçili’ye 1 adet çocuk oyun parkı edildi. Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, Çankırı Belediye Başkanını teşekkür etti. Özçelik, Karakeçili’li vatandaşlar için elinden gelen bütün gayreti gösterdiğini ifade ederken, vatandaşlarının en iyisini hak ettiğini söyledi. Farklı illerin Belediye Başkanlarıyla da iler ki günlerde bir araya geleceğini söyleyen Özçelik makamda oturmak için Belediye Başkanı olmadığını ifade etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu