Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Karakeçili TMO’da nohut alımı yapsın

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Nohut hasadının biçerdöverlerle hasadının yapılmaya başlandığı Kırıkkale’de çiftçiler bu yıl nohut ekimine ağırlık verdi. Nohut ekiminin fazla olduğu bölgede TMO’da nohut alımlarına başladı. Nohut alımlarının belirli TMO şefliklerinin alım yaptığını belirten çiftçiler Karakeçili TMO’nun da nohut ürününü almasını beklediklerini ifade ederek Ak Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen’den destek istedi.

 

ÇİFTÇİLER TALEPLERİNİ İLETTİ

Ak Parti Kırıkkale İl başkanı Nuh Dağdelen beraberinde Keskin ilçe Başkanı Halim Bulut ile birlikte 2018 yılı hasad sezonu alımları yapan TMO Keskin şube şefliğine ziyarette bulundu. TMO’da ürünlerini satmak için sıra bekleyen çiftçilerle sohbet eden İl Başkanı Dağdelen, çiftçilerin taleplerini aldı. Ziyaret sırasında nohut ekimi yapan Keskinli çiftçileri satış konusunda karşılaştıkları sıkıntıları dile getirdi.

 

DAĞDELEN YETKİLİLERLE GÖRÜŞTÜ

Çiftçiler nohut alımı konusunda bazı TMO alım noktalarının alım yapmadığını belirterek Karakeçili TMO alım merkezinin Nohut alımlarını da almasını beklediklerini vurguladılar. Çiftçilerle bir süre sohbet eden İl Başkanı Dağdelen, TMO nezdinde gerekli girişimlerde bulunarak, Karakeçili ilçesinden nohut alımının yapılması için ilk adımların atılmasına aracılık ettiklerini, bu vesile ile tüm çiftçilere bereketli kazançlar dilediklerini söyledi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x