Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

Karakeçili’de Açık Hava Sineması etkinliği

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Karakeçili ilçesinde, Karakeçili ilkokulu tarafından Açık Hava Sinema etkinliği düzenlendi. Okul bahçesinde kurulan alanda Kaymakam Kemal Sefa Gökmenoğlu, öğrenciler ve velilerle Ayla filmi izledi.

AYLA FİLMİNİ İZLEDİLER

Kaymakam Gökmenoğlu, burada yaptığı konuşmada, vatandaşların böyle kültürel etkinliklerle bir araya getirilmesinin güzel bir sosyal aktivite olduğunu söyledi. Ayla filmi gibi duygusal ve dramatik bir filmin seçilerek izlettirilmesinin de, güzel bir seçim olduğunu dile getiren Gökmenoğlu, bu sinema etkinliğinin yaz tatilinde bulunan öğrenciler ve yoğun çalışma temposunda bulunan vatandaşların iyi bir kültürel etkinlik olduğunu kaydetti. Okul Müdürü Haydar Duruakan da daha öncede böyle bir etkinlik düzenlediklerini vatandaşlardan gelen istek üzerine ikinci sinema etkinliğini vatandaşlarla buluşturduklarını belirtti. Film, sinemaseverler tarafından ilgiyle izlendi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x