Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Karakeçili

Karakeçili’de ilk evim heyecanı

Karakeçili ilçesinde İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi heyecanı yaşanıyor. İlçede proje kapsamında ilk etapta yapılacak olan 132 konut için geri sayım başladı. Belediye Başkanı Veysel Aydemir 132 konut için ihalenin 7 Mart 2023 tarihinde yapılacağını bildirdi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Karakeçili ilçesinde İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi heyecanı yaşanıyor. İlçede proje kapsamında ilk etapta yapılacak olan 132 konut için geri sayım başladı. Belediye Başkanı Veysel Aydemir 132 konut için ihalenin 7 Mart 2023 tarihinde yapılacağını bildirdi.

 

240 AY VADE İMKANI

İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi kapsamında İlçeye yapılacak konutlar hakkında bilgiler veren Karakeçili Belediye Başkanı Veysel Aydemir,”İlçemize yapılacak olan TOKİ, projesi konut başvuruları sona erdi.Kırıkkale Karakeçili ucuz TOKİ projesinde toplam 132 adet konut yer alıyor. Karakeçili projesindeki konut tipleri 2+1 ve 3+1 olarak belirlendi. TOKİ Kırıkkale Karakeçili 2022 projesinde bulunan konutlar için 240 ay vade imkânı sağlanıyor” diye konuştu. Yeni çalışmalarla yeni projelere imza atan Karakeçili Belediye Başkanı Veysel Aydemir, verdiği sözleri yerine getiriliyor.Başkan Aydemir, Asfaltından, TOKİ’sine, alt yapısından, parkeye, parkından yeni yaşam alanlarına, şenliğinden, ışıklandırmaya her zaman yeniliklerle imza atmanın mutluluğunu yaşıyor. Karakeçili’nin giriş kapısı olan bin yüz metre geliş gidişi bulunan yolun asfaltlanası ilçeye ayrı bir güzellik kattı. Aydemir, “İlçemize hayırlı olsun. Yolumuzun alt yapısını geçtiğimiz günlerde tamamlamıştık. Alt yapının bitiminin ardından asfalt işine giriştik. İnşallah ilçemiz için daha güzellerini yapacağız” ifadesini kullandı.

 

ÇALIŞMALARA ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR

Geçtiğimiz günlerde Karakeçili İlçesine giden KIRGAZ yetkilileri, doğalgaz tesisi için yer tespiti yaparak incelemelerde bulundu. Karakeçili Kırıkkale Belediye Başkanı Veysel Aydemir ile incelemeler sonunda Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Tepebaşı Mevkine kurulması kararlaştırıldı. Toplam 1600 metrekare alana kurulacak deponun ilk kazması yakın zamanda vurulacak. Çalışmalar sonunda 2023 Mayıs ayında doğalgaz Çarşı Merkezi’nde bir tören düzenlenerek yanmaya başlayacak. Yapılan yatırımların tümünde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk’ün katkılarının bulunduğunu açıklayan Karakeçili Kırıkkale Belediye Başkanı Veysel Aydemir, “İlçemize Doğalgaz gelmesi için Milletvekilimizin büyük emekleri oldu. Bunun yanında Karakeçili’nin girişine dökülen asfalt ve TOKİ’lerin ilçeye gelmesinde büyük emek harcadı. Kendine şahsım ve Karakeçili halkı adına teşekkür ederim” sözlerine yer verdi. Vatandaşlar ise “ Çok heyecanlıyız, sevinçliyiz. Herkese teşekkür ediyoruz. İlçemizde yıllardır beklenen bir konut çalışmasıydı. Yeni geldi ve bize de nasip oldu” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x