KırıkkaleManşetSpor

Karataşlık’la yola devam

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği Kırıkkale Şubesinin seçimi  geçtiğimiz hafta sonu yapıldı. Kongreye tek listeyle giren mevcut Başkan Ömer  Karataşlık, yapılan oylar sonucu tekrar başkanlık görevine seçildi.

Karataşlık’la yola devam - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriKURUMLARI ZİYARET ETTİK
Seçimlerde Divan Başkanlığına Talat Akbulut, Yunus Ayar, Duran Sargın ve Dursun  Can seçildi. Göreve geldiğinden bu zamana kadar bütün kurumları ziyaret etmeye  çalıştığını açıklayan Ömer Karataşlık, “Bu ziyaretler sırasında hakem camiamızda  yaşanan olumsuzluğun sebepleri ve gerçekleri karşılıklı anlatıldı. Yeni yer için  çeşitli eşyalar alındı. Dernek binasında DİGİTÜRK ve D- SMART TÜRKSAT üzerinden yayın yapan müsabakaların izlenmesini sağlandık. Aynı zamanda genel merkezle  yapılan görüşmeler neticesinde bilgisayar alındı.” dedi.

DESTEĞE PLAKETLİ TEŞEKKÜR
Hakemliğin zor meslek olduğunu belirten Ömer Karataşlık,  bizde hakem camiası  olarak zorlulukları yenmek için yoğun bir çaba harcadık ve harcamaya devam ediyoruz.”diye konuştu. Daha sonra Keseoğlu Alışveriş Merkezi sahibi Halil Köksal’a yaptığı desteklerinden dolayı günü anısına plaket verildi. Ardından hatır fotoğrafı çekildi ve oradan yemeğe geçildi.

Karataşlık’la yola devam - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriYÖNETİM BELİRLENDİ
Yönetim Kurulu Asil: Ömer Karataşlık (Başkan) İlker Fatih Cankurt, Ümit Çetin, Muhammet Sefa Cankut ve Gökhan Apaydın, Denetim Kurulu Asil: Yunus Ayar, Dursun Can ve Cengizhan Şahin, Üst Kurul Delegeleri Asil: Mustafa Apaydın ve Cengiz Aydostlu.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu