Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Karayol Gazeteciler İle Buluştu

Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Merih Karayol, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ nedeniyle Kırıkkale’de basın mensupları ile bir araya geldi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Merih Karayol, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ nedeniyle Kırıkkale’de basın mensupları ile bir araya geldi.

Kırıkkale’de özel bir restorantta verilen yemeğe Kırıkkale’de  görev yapan ulusal, yerel, internet medyası ve radyo temsilcilerinden oluşan gazeteciler katıldı. Karayol, davetli medya mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak basın mensuplarıyla bir arada olmaktan büyük memnuniyet duyduklarını söyledi.

 Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Basın, milletin müşterek sesidir. Bir milleti aydınlatma ve irşatta, bir millete muhtaç olduğu fikri gıdayı vermekte, hülasa bir milletin hedefi saadet olan müşterek bir istikamette yürümesini teminde, basın başlı başına bir kuvvet, bir mektep, bir rehberdir.” sözünü hatırlatan Karayol, aynı duygu ve düşünceleri kendisinin de taşıdığını kaydetti.

Karayol  program sonunda gazetecilere hediye taktim etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Average
5 Based On 1
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Mehmet torun
Mehmet torun
9 Ocak 2023 19:39

Syn Merih karayol seni daha güzel yerlerde görmek istiyoruz ümit ediyorum buda bizimle özverimizle başaracağız çıktığın yolda başarılar diliyorum

Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x