Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Kardeş Ülke Pakistan’dan Kırıkkale’ye Ziyaret

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Akademik birimleri yakından tanımak ve işbirliği görüşmeleri yapmak üzere Kırıkkale Üniversitesi’ne gelen Pakistan WAH Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Jameel-Un Nabi, Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan’ı ziyaret etti.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Başalan ve Prof. Dr. Erol Yılmaz, Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Şevket Evci, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Payıdar Akgüngör, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Böyükata, Prof. Dr. Orhan Doğan, Doç. Dr. Özer Sevim, Doç. Dr. Barış Kalaycıoğlu ve Doç. Dr. Kamil Şahin hazır bulundu.

Güçlü tarihi bağlarımızın olduğu dost ve kardeş ülke Pakistan ile birlikte proje temelli, her iki ülkeye de somut katkıları olacak akademik işbirliği çalışmaları yapmaktan memnuniyet duyacağımızı belirten Rektörümüz, Prof. Dr. Jameel-Un Nabi’ye Kırıkkale Üniversitesi ve Üniversitenin yaptığı ulusal ve uluslararası çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Samimi duygu ve düşünceleri için Rektör Aslan’a teşekkür eden Prof. Dr. Jameel-Un Nabi, iki üniversite arasında ortak yapılabilecek çalışmalar hakkında Rektör Aslan ile görüş alışverişinde bulundu.

Prof. Dr. Ersan Aslan, Rektör Prof. Dr. Jameel-Un Nabi’ye nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederek  şehrimizin sembollerinden olan Çeşnigir Köprüsü’nü resmeden seramik çalışması hediye etti. Pakistan WAH Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Jameel-Un Nabi de Rektörümüze üzerinde WAH Üniversitesi arması olan plaket hediye etti.

Ziyaret günün anısına fotoğraf çektirilmesi ile sona erdi.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu