Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GaleriManşet

Kardeşinin ardından ihtihar

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de Adnan Can (52) isimli vatandaş borçları nedeniyle kendini inşaattan atarak ihtihar etti. Can’ın kardeşi olan Ramazan Can’ın da 2 yıl önce aynı nedenle intihar ettiği öğrenildi.

Kafası üstü yere çakıldı

Geçtiğimiz hafta Cuma günü Adnan Can(52) isimli vatandaş çevreye olan borçlarından dolayı Bahçelievler Mahallesi’nde bir inşaat firmasına ait inşaattan kendini atarak intihar etti. Kafası üstü yere çakılan Adnan Can’ı farkedenler polise ve 112’ye haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Adnan Can’ın ölü olduğunu tespit etti.

Cebinden 3 isim çıktı iddiası

Adnan Can’ın 2 yıl önce kardeşi Ramazan Can(36)’dan borçları devraldığı ve alacak verecek davalarından dolayı son zamanlarda kötü durumda olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polisin, Can’ın cebinden küçük bir not kağıdı bulduğu ve bu kağıtta 3 ismin yazılı olduğu iddia edildi.

Kardeşi de intihar etmiş

Geçtiğimiz hafta Cuma günü intihar eden Can’ın, 2 yıl önce de kardeşi Ramazan Can’ın da intihar ederek yaşamına son verdiği öğrenildi. Ramazan Can’ın kendisini tavana iple astığı öğrenildi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Lol
Lol
16 Eylül 2014 22:38

Allah büyük. Elbet bedeller bir gün ödenir ve ödendi.. Başkası öldürmeden kendisinin ölümü iyi oldu. Ailesine yazık.

Başa dön tuşu