Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSon Dakika

Kasaplar odası davayı kazandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kasaplar odası davayı kazandı
5362 sayılı Kanunun 15.maddesine göre oda üye sayısının 100’ün altına düştüğü gerekçesiyle fesih davası açılan Kırıkkale Kasaplar ve Celepler Odasının Yargıtay’a açtığı dava lehine sonuçlandı. Davanın lehlerine sonuçlanmasının esnaflar tarafından sevinçle karşılandığını belirten Oda Başkanı Gazi Karafilik, şuanda 110 üyeleri bulunduğunu söyledi.
ÜYE SAYIMIZ 110’DUR
Üye sayısı 100’ün altında kaldığı gerekçesiyle fesih olmakla karşı karşıya kalan Kırıkkale Kasaplar ve Celepler Odasını sevindiren karar Yargıtay’dan geldi. Kararı yönetim kurulu üyeleri ve üye esnaflarla yaptığı toplantıda duyuran Kırıkkale Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Gazi Karafilik “100 üyenin altında kalmasından dolayı Sanayi Ticaret Bakanlığının belirlemiş olduğu kriterler gereği odamızın kapanmasına ilişkin açılan kapanma davasını kazanmış bulunuyoruz. Bizim üye sayımız şuan itibariyle 110 dur . Bu nedenle mahkeme bizim lehimize karar verdi. Açılan dava odamız lehine sonuçlanmıştır. Bu karar bizlerde ve esnaflarımızda sevinçle karşılanmıştır. Kırıkkale esnafımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Oda olarak bundan önceki dönemde olduğu gibi bundan sonraki süreçte de üyelerimize en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu