Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Kasım ayı kurum idari kurul toplantısı yapıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Personel Daire Başkanı Bülent Selamoğlu başkanlığında  görüşülen Makina Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) Kurum İdari Kurul Toplantısı tutanağı imzalandı.

 

UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI

Toplantıya Enerji Bir-Sen’i temsilen, Genel Başkan Vekili Mehmet Doğan, Genel Başkan Yardımcıları Cemil Şentürk, Gürkan Kaya, Kırıkkale Şube Başkanı Mikail Başer ve Ankara 4 Nolu Şube Başkanı Gülen Üye katıldı. Toplantıda görüşülen bazı başlıklar şöyle; MKE çalışanlarının beklediği görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavları, taşrada çalışan personellerin ve hurda işletmesindeki sıkıntılar, koruma ve güvenlik görevlilerinin sıkıntıları, koruyucu giyim ve donanım malzemelerinin tüm personele verilmesi, Kırıkkale’deki personellerin faydalanabileceği  farklı yaş gruplarını içeren kreş hizmetinin açılması , konularının görüşüldüğü Kurum İdari Kurulu Tutanağı imzalandı.

 

TOPLU SÖZLEŞMENİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Genel Başkan Vekili Doğan görüşmede Enerji Bir-Sen ailesi olarak üyelere kazandırdığı toplu sözleşme kazanımlarının takipçisi olacaklarını, üyelerimizin çıkarları için çalışacaklarını belirterek, Genel yetkili sendika olarak bundan sonrada aynı koordinasyon ile MKEK yönetimi ile çalışmaları yürütmeye devam ettireceklerini söyledi. Toplantıda MKEK İnsan Kaynakları Şube Müdürü Serpil Çalışkan, İdari İşler Şube Müdürü Uğur Deveci  ile Hukuk Müşaviri Semra Karaköse hazır bulundu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x