Manşet

Katarlılara kafa tutan Türk firması

Tüm Türkiye bu ihaleye kilitlendi! Katarlılar orayı almak istiyordu, Türk şirket bir anda devreye girdi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Tüm Türkiye bu ihaleye kilitlendi! Katarlılar orayı almak istiyordu, Türk şirket bir anda devreye girdi.
Katar Spor Yatırımlarının sahibi olduğu bein Sports, Türkiye liglerinin yayıncı kuruluşu olmak için son teklifini yaptı. Bu teklifin ardından sahibi Kırıkkaleli olan sürpriz bir Türk şirketi devreye girip rakam yükseltti.

Trendyol Süper Lig’in yayın hakları için 2024 yılında yapılacak ihalede rekabet kızışıyor.Yayın ihalesinde Bein Sports’a rakip çıktığı ve yarışın kızıştığı ifade ediliyor.İddialara göre; Bein Sports 3 milyar 900 milyon TL’lik teklifte bulunurken, Saran Medya devreye girerek 4 milyar 632 milyon tl önerdi.Saran Medya’nın, Bein Sports’un teklifinin üzerine çıktığı ancak TFF’den henüz dönüş alamadığı öne sürülürken, Kulüpler Birliği’nin bu tutuma tepki gösterdiği ifade ediliyor.TFF’nin, yayın ihalesi hakkında kısa süre içinde resmi bir açıklama yapması bekleniyor. Yayın hakları ya Bein Sports’a ya da Saran Medya’ya gidecek.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x