Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Kayalak Ailesinden Açıklama

Kırıkkale Eski Belediye Başkan Yardımcısı ve Türk Ocakları Kırıkkale eski şube başkanı Kırıkkale'nin tanınmış siyasetçilerinden İhsan Kayalak' ın rahatsızlığının ardından ailesi tarafından açıklama yapıldı. Sosyal medya da Kayalak'ın durumunun kritik olduğuna yönelik haberlerin doğru olmadığını ifade eden ağabeyi Lütfü Kayalak , İhsan Kayalak 'ın durumunun iyi olduğunu bildirdi. 

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Eski Belediye Başkan Yardımcısı ve Türk Ocakları Kırıkkale eski şube başkanı Kırıkkale’nin tanınmış siyasetçilerinden İhsan Kayalak’ ın rahatsızlığının ardından ailesi tarafından açıklama yapıldı. Sosyal medya da Kayalak’ın durumunun kritik olduğuna yönelik haberlerin doğru olmadığını ifade eden ağabeyi Lütfü Kayalak , İhsan Kayalak ‘ın durumunun iyi olduğunu bildirdi.

 Agğbeyi Lütfi Kayalak şu açıklamayı yaptı; 

 Tüm Akraba Arkadaş ve Dostlarımıza..! Ağabeyim İHSAN KAYALAK geçirdiği rahatsızlık nedeni  ile Sosyal medyada Durumu ağır Kiritik gibi paylaşımlar yapılmıştır, Ağabeyim Kırıkkalede yapılan müdahalenin ardından, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’nde Tedavi ve gözetim altına alınmıştır. Sağlığı ve Durumu .Çok iyidir Korkulacak bir durum yoktur. Arayan soran kaygılanan merak edenlerin  bilgilerine arz ederim. Rahatsızlık nedeni  ile Sosyal medyada Durumu ağır Kiritik gibi paylaşımlar yapılmıştır, Ağabeyim Kırıkkale de yapılan müdahalenin ardından, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’nde Tedavi ve gözetim altına alınmıştır. Sağlığı ve Durumu Çok iyidir Korkulacak bir durum yoktur. Arayan soran kaygılanan merak edenlerin  bilgilerine arz ederim.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Average
5 Based On 1
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Oktay
Oktay
28 Temmuz 2023 22:02

Reis vefat etti bugun allah mekanını cennet eylesin

Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x