Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Kaybedenini olmayan yarışma

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İl Kültür Merkezinde yaz Kuran kursu final bilgi yarışması düzenlendi. Yarışma sonunda dereceye girenlerin isimleri açıklandı.
 
TEŞEKKÜR ETTİ
Nur Camii Müezzin-Kayyımı Serkan Yıldız’ın Kur’an tilavetiyle başlayan program Müftü Yardımcısı Mustafa Turan’ın konuşmasıyla devam etti.  Mustafa Turan konuşmasında, yapılan yarışmaların dini bilgileri öğrenmeye vesile olduğunu, teşvik edici olduğunu belirterek; bu yarışmaların kaybedeni olmadığına değindi ve yarışmacılara, Kur’an Kursu öğreticilerine ve velilere katılımlarından dolayı teşekkür etti.
 
FİNAL YAPILDI
Düzenlenen yarışma programında öncelikle daha önce İmam-Hatip Ortaokulunda düzenlenmiş olan, kurslarını temsilen 50 soruluk çoktan seçmeli sınavda ter döken ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri arasından ilk beşe girenler ilan edildi.  Finale çıkan 6 ilkokul, 5 ortaokul ve 5 lise öğrencileri arasında 3 farklı kategoride Yaz Kur’an Kursları final yarışması düzenlendi. Final yarışması 12 asıl sorudan ve ilk üçe girenler belirlenemediğinde sorulmak üzere hazırlanan 6 adet yedek sorudan oluşmaktaydı.  Oldukça heyecanlı  geçen yarışmalarda dereceye girenler ve kursları şu şekilde oldu:
 
Liseler Arası: 1. Melike AVCI (Sanayi Kur’an Kursu) İlkokullar Arası:1.Berat Dilekçi, Barbaros Camii, 2.Fadime İlayda Küçükaslan Gürler Camii, 3.Havvanur Poyrazoğlu, Karşıyaka Yeni Camii, 4. Mustafa Kitapçı Karşıyaka Hilal Camii, 5. Eylül Naz Biçer, Yeşilova Camii

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu