Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Mahalle logarına at düştü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yaylacık Mahallesinde bulunan MKE evlerinin bulunduğu ve lojmanların yıkılması ile meydana çıkan logarın üstü kapatılmayınca, sahibi tarafından ağaçlara bağlanan at mahallenin logarına düştü. İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşı sonucu at düştüğü logardan çıkartıldı.
 
OTLARI YEMEK İSTERKEN LOGARA DÜŞTÜ
Yaylacık mahallesinde bulunan eski MKE lojmanlarının yıkılması ile birlikte oluşan boş arazide sahibi tarafından ağaca bağlanan at, bağlandığı ağaçtan kurtulunca mahalle logarına düştü. Mahalle sakinlerinin fark edip itfaiye ekiplerine bildirmesi ile birlikte, olay yârine gelen itfaiye ekipleri, atı düştüğü logandan kurtardı. İtfaiye ekipleri sahibine ulaşılamayan atı tekrar ağaca bağladı. Olayı anlatan mahalle sakinleri, bağlandığı ağaçtan kurtulan atın, otları yemek için o bölgeye gittiğini, atın otları yerken logarın içine düştüğünü belirttiler. İtfaiye ekipleri atın yara almadan kurtulması için ise uzun süre çaba sarf ettiler.
 
HABER-FOTO: BURAK CAN

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu