Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
BahşılıGündemKırıkkaleManşet

Kaymakam şahit oldu, başkan nikah kıydı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bahşılı Anadolu Ajansı muhabiri gazeteci Ahmet Yaman’ın kızı Kübra’nın Ozan Onur Uçak ile yapılan nikah töreninde Bahşılı Kaymakamı Harun Ersin Polat nikah şahitliği yaparken Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar nikahı kıydı
 
KATILIM YÜKSEK OLDU
Bahşılı’da Yaman ailesinin mutluğu yaşandı. Anadolu Ajansı muhabiri Ahmet Yaman’ın kızı Kübra Yaman ile Ozan Onur Uçak’ın, aile arasında yapılan Nikah törenine Kaymakam Harun Ersin Polat, Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, Bahşılı İlçe Milli Eğitim Müdürü Sefayet Özbek, Eski Kadın Doğum ve Kadın Hastalıkları Hastanesi Personel müdürü Mücahit Özbek ,Bahşılı AK Parti kadın kolları başkanı Fatma Özbek ve Ailesi, Aile yakınları,Malatya dan katılan Damat tarafı Anne Nurüye Uçak,Ağabey Tayfun Uçak ve Eşi Dilek Uçak ve Damat ile Gelin hanımın öğretmen arkadaşları katıldı.
 
MUTLLUKLAR DİLEDİLER
Belediye Başkanı İbrahim Uyar, Kübra Yaman ve Ozan Onur Uçak’a nikahını kıyarken Kaymakam Harun Ersin Polat ise nikah şahitliklerini yaptı. Ağrı’dan gelen öğretmen Eda Duran da çiftlerin mutluluklarına şahitlik etti. Başkan Uyar Nikahta şunları söyledi,’ İlçe mizin sevilen ve köklü ailelerinden olan Gazeteci Ahmet Yaman’ın kızı Kübra Yaman ile evlenen Öğretmen adayı Ozan Onur Uçak bugün evliliklerini taçlandırarak aile birliğini kurmuş oldular. Artık onlara hayatlarında sağlıklı ve huzurlu bir yaşam dilerken ailelerine de hayırlı olmasını cenabı Allah tan niyaz ediyorum. “dedi. Kaymakam Polat’da Evlilik cüzdanını vermeden önce şunları söyledi, ‘Böyle güzel ortamda bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Kıymetli misafirler, toplumumuzun temeli ailedir. Şimdide bir ailelenin kurulmasına şahitlik ediyoruz. Ailelerin uzun soluklu sürmesi için evlilikte hoş görü,sevgi,saygı karşılıklı anlayış çok önemli diyorum.Kurulan yuvanın da hayırlı olmasını diliyorum.dişi kuş yuvayı yaptığı içinde evlilik cüzdanını hanım efendiye veriyorum.dedi.
 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu