Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Balışeyh

Kenan obada eski okul,yeni sosyal tesis oldu

Balışeyh'e bağlı Kenan obası köyünde bulunan atıl durumdaki okul ve lojman tadilat yapılarak köyün Sosyal Tesisi haline getirildi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Balışeyh’e bağlı Kenan obası köyünde bulunan atıl durumdaki okul ve lojman tadilat yapılarak köyün Sosyal Tesisi haline getirildi.

Köy muhtarı Cahit Pehlivanlı ile konu hakkında şu açıklamalarda bulundu .”Atıl vaziyette bulunan okulumuz ve lojman bakım onarım tamiratını yaptıran iş adamımız Zeki bey ve ekibine Köyümüz adına teşekkür eder ,saygılar sunarım.Köyümüze büyük bir hizmet kazandırmıştır.Bu arada Çevre ve Şehircilik Müdürlüğün den Köyümüze Sosyal Tesis olarak düşündüğümüz Okulumuz ve Köy içine Kilit parke tespiti yapılarak 4.500 m2 Kilit parke yapılacaktır.Yaparsa Cahit Muhtar yapar durmak yok yola devam. Süprizlerimiz devam edecektir . Köyümüze hayırlı uğurlu olsun .Böyle bir hizmeti kazandırdığım için köyümüz adına mutluluk yaşıyorum.”dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x