Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimManşet

Kendi çocuklarımız gibi ilgeleneceğiz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

2014-2015 öğretim yılında Kırıkkale Üniversitesi’ni kazanan öğrencilerin kayıtları 1 Eylül 2014 tarihinde başladı. Rektör Prof. Dr. Ekrem Yıldız, “Tüm öğrencilerimizle kendi çocuklarımız gibi ilgileneceğiz” dedi.

Hızlı sistem

Fakülteler için 1-2-3 Eylül 2014, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulları için ise 4-5 Eylül 2014 tarihleri olarak belirlenen kayıtlar Üniversite Merkez Kütüphane binasında yapılmaya başlandı. Fakülte ve Yüksekokul personelleri tarafından her öğrencinin kaydı azami 3 dakikada gerçekleştirilirken, kayıtlar süresince öğrenci ve ailelere sabahları sıcak çorba ile kesintisiz çay ikramı yapılmaktadır.

Stantlar açıldı

Kırıkkale Üniversitesi Öğrenci Toplulukları ve Özel Öğrenci Yurtlarının stant açtığı kayıt alanında ayrıca Kırıkkale Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde bulunan Engelsiz Yaşam Birimi ve Psikolojik Danışma Birimi açmış olduğu stantlarda kayıt için gelen  öğrencilere rehberlik hizmeti sunmaktadır.

Ailelerle sohbet etti

Üniversite Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, stant ve kayıt alanına yaptığı ziyarette ailelerle sohbet edip, Kırıkkale Üniversitesi’ne ülkenin çeşitli şehirlerinden gelen tüm öğrenciler ile kendi çocukları gibi ilgilenip yetiştireceklerini söyleyerek, kayıt yaptıran öğrencilere yeni öğretim hayatlarında başarılar diledi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu