Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Keskin

Keskin Doğal Gaza Kavuştu

Keskin ilçesine ilk doğal gaz törenle verilmeye başlandı.Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende yaptığı konuşmasında, Keskin'e doğal gazı bağlamak için bir araya geldiklerini söyledi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin ilçesine ilk doğal gaz törenle verilmeye başlandı.Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törende yaptığı konuşmasında, Keskin’e doğal gazı bağlamak için bir araya geldiklerini söyledi.

Şu anda yaklaşık 132 binada 350 kişinin aboneliğini tamamladığını dile getiren Tekbıyıkoğlu, “Abonelikler bir an önce tamamlanırsa çok kısa sürede 832 binada 1500 dairemize doğal gazı verebilecek durumdayız. Hem annelerimiz kömürün karasından hem de çocuklarımız, erkeklerimiz bu işin zahmetinden kurtulacak. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, emeği geçen herkese şükranlarımı arz ediyorum.” diye konuştu.

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can da Keskin’in bugün tarihi bir günü yaşadığını belirterek, vermiş oldukları sözlerden birini daha yerine getirdiklerini ifade etti.

Geçen hafta da Çelebi ilçesini doğal gaza kavuşturduklarını anımsatan Can, Karakeçili ile Sulakyurt ilçelerini de 2022 ve 2023 yılında doğal gazla buluşturacaklarını dile getirdi.Belediye Başkanı Dede Yıldırım da doğal gaz için ilçede 31 kilometre hat döşendiğini, şu anda 832 haneye doğal gazın verilebilecek durumda olduğunu aktardı.Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından ilk gaz yakıldı.Törene, Keskin Kaymakamı Tunahan Çil, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Çaykara, AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan, Kırıkkale Doğal Gaz Dağıtım Pazarlama (KIRGAZ) yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x