GündemKırıkkaleManşet

KESKİN’DE ASFALT ÇALIŞMASI START ALDI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte Kırıkkale merkezde olduğu gibi ilçelerde de asfalt çalışmaları hız kazandı. Asfalt çalışmaları kapsamında Keskin sebze pazarı içerisi de asfaltlanmaya başladı
KESKİN’DE ASFALT ÇALIŞMASI START ALDI - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
SEBZE PAZARI İÇİ ASFALTLANIYOR
Çalışmalarına aralıksız devam eden Keskin belediyesi yaz aylarının gelmesi ile birlikte Kış aylarında zarar gören yollar için gerek yama çalışması gerekse yeni asfalt yapma ya başladı. Asfalt çalışmaları kapsamında Keskin sebze pazarı içerisi de asfaltlanmaya başladı.
 
İÇME SUYU ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım yaptığı açıklamada, “İçme suyu çalışmalarımız devam ediyor bu çalışma kapsamında mahalle yallarımız bozuldu su çalışmalarının bittiği yerleri için yol çalışmalarımız başlıyor. Yaz ayının gelmesi ile birlikte belediye fen işleri müdürlüğümüz ilk olarak sebze pazarı içerisinde asfalt çalışmalarına başladı” dedi.
 
AKILI SAYAÇ DAĞITILACAK
Yıldırım yaptığı açıklamada şu ifadeleri kulandı, “ Asfalt çalışmalarının yaz ayı boyunca devam edecek. Kışın zarar gören her yeri inceledik ve gerekli görüşmeleri yaparak asfalt teminatını yaptık belediye işçilerimiz de çalışmalarına başlardı sadece asfalt çalışmaları değil yaz ayında gerekli tüm çalışmalarımızı yapıyoruz su alt yapımız bazı mahallelerde tamamlandı. Ve akalı sayaç dağıtımına en kısa sürede başlayacağız” şeklinde konuştu
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu