Keskin

Keskin’de Millet Bahçesi’nin Çevresi Düzenlendi

Keskin ilçesinde sorunların çözümü amacıyla Belediye Başkanı Ekmel Cönger, sahada çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaş odaklı hizmetlerini sürdüren Cönger, Millet Bahçesi'nin çevre düzenlemesi noktasında soruna çözüm buldu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin ilçesinde sorunların çözümü amacıyla Belediye Başkanı Ekmel Cönger, sahada çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaş odaklı hizmetlerini sürdüren Cönger, Millet Bahçesi’nin çevre düzenlemesi noktasında soruna çözüm buldu.

HİZMET EDEBİLİR HALE GELDİ

Keskin ilçesinde vatandaş odaklı hizmetlerini sürdüren Belediye Başkanı Ekmel Cönger, Millet Bahçesi’nin çevre düzenlemesi noktasında soruna çözüm buldu. Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger, ilçenin her alanında sorunların çözümü için gereken çalışmayı sergiliyor. Bu kapsamda, Keskin Millet Bahçesi’nin çevre düzenlemesi tamamlanarak hemşehrilere hizmet edebilir hale getirildi.

VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA YANINDAYIZ

Başkan Cönger, yaptığı açıklamada: “Millet Bahçemizin çevre düzenlemesini tamamlayarak hemşehrilerimize hizmet edebilir hale getirdik. Bu sayede hemşehrilerimiz, Millet Bahçemizde daha keyifli vakit geçirebilecekler. Ayrıca, Millet Bahçemizin çevre düzenlemesiyle birlikte bölgemize de estetik bir katkı sağlamış olduk. Hemşehrilerimizden gelen talepleri her zaman göz önünde bulunduruyoruz ve bu talepleri karşılamak için elimizden geleni yapıyoruz.

GEREKLİ ÇALIŞMAYI YAPIYORUZ

Millet Bahçemizin çevre düzenlemesiyle ilgili gelen talepleri de değerlendirerek gerekli düzenlemeleri yaptık. Hemşehrilerimizden aldığımız güzel tepkiler bizi mutlu ediyor. Keskin’i daha güzel bir ilçe haline getirmek için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi. Keskinli vatandaşlar da Millet Bahçesi’nin çevre düzenlemesinden memnun. Vatandaşlar, Millet Bahçesi’nin çevresinin düzenlenmesiyle birlikte daha güzel bir görünüme kavuştuğunu ve burada daha keyifli vakit geçirebileceklerini ifade ettiler.
Bir çim görseli olabilir
Bir çim görseli olabilir
Fotoğraf açıklaması yok.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x