Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Keskin

Keskin’de neler oluyor?

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

KESKİN İLÇESİNDE MAKBUZSUZ BAĞIŞ İDDİALARINA KAYMAKAMLIK SESSİZ KALDI!

Keskin’de neler oluyor?
Keskin’in köylerine yapılan çalışmaların başında KÖYDES geliyor ancak KÖYDES projelerini yapan müteahhitlerden istenen maddi bağış iddiaları Keskin Kaymakamı Muammer Köken’in hedef gösterilmesine neden oldu.

“BEN Mİ İSTİYORUM?”
Keskin ilçesinde KÖYDES projeleri Keskin Kaymakamlığı öncülüğünde yapılırken, KÖYDES ile ilgili ortaya atılan iddialar şok etkisi yarattı. İddialara göre, KÖYDES projelerini yapan müteahhitlerden KÖYDES’e maddi bağış isteniyor. İddiaların ortaya atılmasının ardından hedef durumuna düşen Kaymakam Muammer Köken’e telefon ile uluşarak iddialar hakkında bilgi edinmek isteyen gazetemize “Ben mi istiyorum? Bana niye soruyorsunuz?” diye tepki göstermesi Kaymakam Köken’in ilçeden bihaber olduğu gerçeğini gözler önüne serdi.

MAKBUZ VERİLMİYOR İDDİASI
Konu hakkında birçok iddia öne sürülürken, başka bir iddiaya göre; müteahhitlerden istenen maddi bağışların akabinde müteahhitlere herhangi bir makbuzun verilmemesi ve bu uygulamanın sadece Keskin ilçesinde olması kamuoyunda geniş yankı buldu. Keskin ilçesinde yaşananlardan ve KÖYDES projeleri kapsamında müteahhitlerden maddi bağış istenmesi ve bağışlara karşı makbuz verilmemesi iddialarını cevapsız bırakan Kaymakam Köken’e kamuoyunda tepkiler doğururken, ilgili makamların ileriki günlerde konu hakkında açıklama yapması bekleniyor.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x