Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Keskin

Keskinliler Suriyeli çocukları unutmadı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Fırat Kalkanı harekatıyla TSK’nın huzur getirdiği El Bab bölgesine geri dönen Suriyeli çocukları unutmayan Kırıkkale’ye bağlı Keskin ilçesindeki ev hanımları el emeği göz nuru ile hazırladıkları atkı, bere ve yelekleri bölgeye gönderdi.

EL EMEĞİ GÖZ NURU
Keskin ilçesinde düzenlenen proje de yoğun ilgi gördü. Mehmetçik’in daha önce Fırat Kalkanı Harekatı ile huzur getirdiği El Bab bölgesine geri dönen Suriyelilerin çocukları için atkı, bere ve yelekler ören Keskinli kadınlar, bu yardımlarını kargoyla gönderdi. Keskin Kaymakamı Muammer Köken, el emeği yardımların gönderilmesi dolayısıyla Halk Eğitimi Merkezi’nde düzenlenen törende, Keskin olarak yemekte bir tuzları olsun istediklerini söyledi. Projeye destek veren kadınlara teşekkür eden Köken, “Suriye’deki kardeşlerimize yardım edildiği için çok memnunum. Her zaman da yardıma hazırız. Böyle bir proje düzenlendiği için emeği geçenlere teşekkür ederim.” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x