Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

Keskin’de Sıla-i Rahim Buluşması

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Vekili Ragıp Cihat Mencet, ilde ve il dışında yaşayan Keskinli iş adamı ve bürokratları memleketlerinde buluşturdu. Mencet’in düzenlediği davet, Kırıkkale’de büyük ilgi ve yankı uyandırdı.

Keskin’de Sıla-i Rahim Buluşması - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriKeskin’de Sıla-i Rahim Buluşması - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

MENCET KESKİNLİLERİ MEMLEKETLERİNDE BULUŞTURDU

Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Vekili, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ragıp Cihat Mencet, hemşerilerini memleketleri Keskin’de buluşturdu. Keskinliler için bir nevi sıla-i rahim programı olan büyük buluşma, tarihi Taş Mektep’te gerçekleştirildi.  Başta Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz olmak üzere Teleses Yönetim Kurulu Başkanı Recep Uzelli, Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay gibi ağır misafirleri olan davette yöreye özel meşhur Keskin Tava ikramında bulunuldu.

Keskin’de Sıla-i Rahim Buluşması - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Keskin’de Sıla-i Rahim Buluşması - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

HALAYLAR ÇEKİLDİ TÜRKÜLER SÖYLENDİ

Yörenin usta sesleri Taşan Kardeşlerin seslendirdiği türkülerle hayat bulan gecede birlik ve beraberlik görüntüleri ön plana çıktı. Meşhur Keskin ağırlama halayının çekildiği Keskinliler buluşmasında, davetliler türkülerle unutulmaz bir gece yaşadılar.  Gecede Keskinliliği ile bilinen Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Süleyman Köstekli yörenin tarihi ve yetiştirdiği değerler hakkında davetlileri geçmişe götürdü. Sohbet ve ikramın zirvede olduğu gece ayrıca Kırıkkale ve Keskin konuşuldu.

Keskin’de Sıla-i Rahim Buluşması - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriKeskin’de Sıla-i Rahim Buluşması - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

SIK SIK BİR ARAYA GELECEĞİZ

Keskin için daha sık bir araya geleceklerini ifade eden Ragıp Cihat Mencet, “Bu özel gecede bizi yalnız bırakmayan hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Keskinliler olarak bu tür organizasyonların dışında da sık sık bir araya geleceğiz. Memleketimizi bir adım daha ileriye nasıl götürürüz hep bunu konuşacağız.”diye konuştu.

Keskin’de Sıla-i Rahim Buluşması - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

TEŞEKKÜRLER

Geceye teşrif edenlere teşekkür eden Mencet: “Memleketim keskin ilçesinde Hacı Taşan Kültür Merkezi (Taş Mektep) düzenlemiş olduğum Keskin buluşmasında beni kırmayıp davetime katılarak onurlandıran değerli büyüklerim Kırıkkale Valisi Sayın Mehmet İlker Haktankaçmaz’a, Keskin Sevdalısı Sayın Valimizin Babası Abdullah Haktankaçmaz’a, Kırıkkale Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan’a, 26.Dönem Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk’e, Kırıkkale Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu’ya, Kırıkkale Alay Komutanı Ayhan Vural’a, Bala Kaymakamı Mitat Can Kutluca’ya, Kırıkkale Jandarma İstihbarat Komutanı Yarbay Cihan Şanlı’ya, Keskin Kaymakam Vekili Ahmet Altun’a, Teleses Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Uzelli’ye, Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’a, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ömer Akçelik’e, Bahşılı Eski Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin’e, Bahşılı Eski Belediye Başkanı Ticaret ve Sanayi Odası Eski Meclis Üyesi Mehmet İlhan Zengin’e,  Ak Parti Keskin İlçe Başkanı Halim Bulut’a,  Ak Parti Keskin Kadın Kolları Başkanı Zehra Atakul Candan’a, Keskin İl Genel Meclis Üyesi Ekmel Cönger ,Kırıkkale Eski İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay’a, Kırıkkale KESOB Başkanı Süleyman Köstekli’ye, Işıklar Beton Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Zengin’e, Atakul Dizel Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Salih Atakul’a, Brk Motors Yönetim Kurulu Başkanı Bahadır Karayel’e, Elif Şirketler Grubu Başkan Yardımcısı Makine Mühendisi Muktedir Mencet’e, Avukat Yunus Erol’a, Aypar Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Atakul’a, İş Adamı Mehmet Çanga’ya, Ankara Keskinliler Dernek Başkanı Mehmet Özder’e, Naci Şentürk’e, Murat Berkyürek’e, Keskin Cezaevi Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Ömer Aksoy’a, Kırıkkale Adliyesi Yazı İşleri Müdürü Abbas Çanga’ya, Kardeşlerim Murat Emre Yılmaz, Fatih Ünal’a, Barış Başar’a, hiçbir zaman maddi manevi desteğini esirgemeyen değerli büyüğüm Beyazsaray Otel ve Cafe Sahibi İş Adamı Necmettin Özçelik’e ve Taş Mektepte Yöremizin Usta Sesleri Taşan Kardeşlere teşekkür ederim.”

Mehmet Ali Soyer

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x