Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yaşam

Domates el yakıyor

Kırıkkale başta olmak üzere bir çok ilde domates fiyatları el yakıyor.  Tarladan sofraya gelene kadar zam üstüne zam yapılan domates fiyatları 7 liraya kadar yükseldi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale başta olmak üzere bir çok ilde domates fiyatları el yakıyor.  Tarladan sofraya gelene kadar zam üstüne zam yapılan domates fiyatları 7 liraya kadar yükseldi.

Fiyatlar yükselmeye devam ediyor

Kırıkkale’de semt pazarları ve market reyonlarında bir süre öncesine kadar 2 lira satılan domates ciddi şekilde zamlandı. Tarladan sofralarımıza gelene dek zam üstüne zam gören domatesin fiyatı 7 liraya ulaştı. Fiyatların komisyoncuların kurnazlığı ve talep nedeniyle yükseldiğini belirten vatandaşlar, sebzeye yapılan zamlardan oldukça rahatsız.  Her şeyin el yaktığını ifade eden vatandaşlar, pazara bir şey almaya gitmeye çekindiklerini de ekleyerek, “En ucuz neyse onu almaya çalışıyoruz. Ama ucuz da bulamazsak çok az alarak ihtiyaçlarımızı karşılamaya çabalıyoruz” şeklinde konuşuyorlar. Artan fiyatların çarşı-pazardaki alışverişe de darbe vurduğu dikkat çekerken, alışveriş yapan insan sayısındaki düşüş gözlerden kaçmıyor.

Haksız yere fiyat artıranlar yandı

Ekmek’te fiyat karmaşası

https://www.dunya.com/kose-yazisi/yaz-geldi-sebze-meyve-fiyati-neden-dusmuyor/419745

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x