Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2019 Belediye SeçimleriKeskin

Keskin’de veda yemeği

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde Keskin ilçesinde bu dönem görev yapan il genel meclis üyeleri ve muhtarlara yönelik veda yemeği düzenlendi.

CÖNGER VE ÇİÇEK’E PLAKET VERİLDİ

Keskin ilçesinde, Köylere Hizmet götürme Birliği tarafından 31 Mart 2019 mahalli idareler seçiminde  görev süreleri dolacak olan il genel meclis üyeleri ve 31 Martta aday olmayacak muhtara veda yemeği verildi.  Hacı Taşan Kültür Merkezi bahçesinde yapılan veda yemeğine ilçe Kaymakamı Muammer Köken, daire amirleri, ilçe merkez mahalle ve köy muhtarı katıldı. Köylere Hizmet  Götürme Birliğinde yoğun mesai harcayarak köylerin sorunlarını çözülmesine , köylünün ulaşım ,alt yapı ,temiz içme suyu ve sosyal alanların oluşturulmasında emeği geçen İl Genel Meclisi Üyeleri Ekmel Cönger ve Ömer Çiçek’e başarılı çalışmalarından dolayı Kaymakam Muammer Köken tarafından plaket verildi.

ÖNEMLİ OLAN HOŞ SEDA BIRAKMAK

Programda konuşan Kaymakam Köken “Görevimizi, geldiğimiz yeri ve gideceğimiz yeri de unutmadan yapmalıyız. Esas olan yaptığımız görevin hakkını verebilmek ve hoş bir seda bırakabilmek. Ne kadar güzel eserler ortaya çıkarabilirsek o kadar iyilikle yad edilmiş oluruz.  Değerli İl genel meclisi üyelerimize ve muhtarımıza görevleri süre içinde yapmış oldukları başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ederim” dedi. İl Genel Meclis Üyesi Ekmel Cönger’de hiçbir menfaat gözetmeksizin Keskin ilçesine bir dönem il genel meclis üyesi olarak hizmet etmenin onurunu ve gururunu yaşadığını söyleyerek herkese teşekkür etti. Yemek sonrası Hacı Taşan kültür Merkezi bahçesine günün anısına ağaç dikildi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x