Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Keskin

Keskin’e 4. Etap Toki Yapılıyor

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi kapsamında Kırıkkale’nin Keskin ilçesine yapılacak olan konutlar için çalışmalar başladı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi kapsamında Kırıkkale’nin Keskin ilçesine yapılacak olan konutlar için çalışmalar başladı.

 

SOSYAL KONUT PROJESİ

81 ilde yatay mimarı ve mahalli konseptine uygun her yıl 100 bin yeni sosyal konut projesi kapsamındaki çalışmalar hızlandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından İhalesi yaklaşık 2 ay önce yapılan Keskin İlçesi Bozkurt Mahallesi 4 Etap 79 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi çalışmaları başladı. Proje kapsamında Kırıkkale merkez 200 konut, Bahşılı’ya 53, Çelebi’ye 63, Delice’ye 126, Çerikli’ye 201, Karakeçili’ye 123, Keskin’e 79 ve Sulakyurt’a 74 konut yapılması planlanıyor.

 

400 GÜN İÇERİSİNDE TAMAMLANACAK

Keskin ilçesinde Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle 79 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işinin başladığını belirten Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım “İlçemiz Bozkurt Mahallesinde 4. Etap TOKİ konutlarının inşaat çalışmaları başlamıştır. İlçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu. 100 bin yeni sosyal konut projesi kapsamında 79 konut yapılacak olan ilçedeki konutların 400 gün içerisinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x