Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Kıratlı’dan Bir Tır Dolusu Yardım

23. Dönem Kırıkkale Milletvekili, Bilim ve İnsan Vakfı Başkanı Av. Turan Kıratlı, deprem dolayısıyla Kırıkkale’ye gelen depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması için bir TIR dolusu yardım gönderdi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

TIR’da bulunan yardım kolileri Kırıkkale Valiliği koordinesinde depremzedelere dağıtılacak.Depremin ilk gününden itibaren yaraların sarılması için örnek çalışmalar sergileyen 23. Dönem Kırıkkale Milletvekili, Bilim ve İnsan Vakfı Başkanı Av. Turan Kıratlı, deprem dolayısıyla Kırıkkale’ye gelen depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması için bir TIR dolusu yardım gönderdi. İçerisinde gıda, hijyen paketi, atkı, bere ve iç çamaşırlarından oluşan yardım tırı Kırıkkale Valiliğine teslim edildi.

YARDIM TIRI KIRIKKALE’YE GELDİ

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 asrın en büyük felaketi dolayısıyla Kırıkkale’ye yerleştirilen depremzedelere bir yardım eli de 23. Dönem Kırıkkale Milletvekili, Bilim ve İnsan Vakfı Başkanı Av. Turan Kıratlı’dan geldi. Kırıkkale eski milletvekili Turan Kıratlı, Kırıkkale Valiliği’nin talebi doğrultusunda AFAD ve Başkanlığını Kıratlı’nın yaptığı Bilim ve İnsan Vakfı işbirliği ile Kırıkkale’ye misafir olan depremzedeler için 1 tır yardım malzemesi gönderdi. Kahramanmaraş, Pazarcık, Hatay, Adıyaman ve Gaziantep’ten Kırıkkale’ye yerleştirilen depremzede vatandaşlar için yardım tırı Bilim ve İnsan Vakfı Başkanı Av. Turan Kıratlı’nın bizzat organize ettiği yardım tırı Kırıkkale’ye ulaştı. AFAD koordinasyonu ile Kırıkkale Valiliğince yardımlar depremzedelere dağıtılacak.

 

1 MİLYONLUK YARDIM TIRI

Kırıkkale’ye gelen yardım tırında yaklaşık 1 milyon liralık 1004 depremzede aile için gıda kolisi, 1000 depremzede için hijyen paketi, Genç İyiler Kulübü gönüllüleri tarafından örülen 500 çocuğumuz için atkı, bere ve 1000 kişilik iç çamaşırı da yer alıyor. Depremzedeler için seferber olan bağışçılara teşekkür eden Kıratlı, Vakıf olarak deprem bölgesine yardım tırlarının gönderildiğini belirtti. Kırıkkale’ye yerleşerek misafir olan depremzedeler için Kırıkkale Valiliğinin talebi doğrultusunda hızlıca harekete geçtiklerini ifade eden Kıratlı, “Ülkemiz bu felaketin üstesinden gelecektir. Birlik ve beraberlik içerisinde sıkıntıları aşacağız. Misafirperver Kırıkkaleli hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Her zaman onların yanındayız” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x