Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Keskin

Keskinliler Derneği artık kendi binasında

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İŞADAMLARININ DESTEĞİYLE DERNEK KENDİ BİNASINA KAVUŞTU

Ankara’da 2002 yılından bu tarafa faaliyette bulunan Keskinliler ve Çevresi Kültür Sanat ve Dayanışma Derneği kendi binasına taşındı. Dernek Başkanı Mehmet Özder, derneğin binasının alınmasında başta 100 bin TL’lik destekte bulunan işadamı Necdet Şentürk olmak üzere destek veren herkese teşekkür etti.

ZİYARETLER BAŞLADI

Yeni dernek binasına Keskinliler ve Kırıkkaleli hemşehrilerin ziyaretleri sürüyor.  Keskinliler Derneğini en son Keçiören Kaymakamı Keskinli hemşerimiz Uğur Bulut ve Amerika’da yaşayan Keskinli iş adamı Necdet Şentürk ziyaret etti. Ziyarette dernek binasını gezdiler memnuniyetlerini dile getirdiler. Keskinliler Dernek Başkanı Mehmet Özder yaptığı açıklamada “1960’lı yıllardın beri Ankara da faaliyet gösteren Keskinliler Derneği maddi imkansızlıklar nedeniyle iki defa kapanmıştır. 2002 yılında Derneğimizi kurduğumuzda bir daha kapanmaması için kendi dairesinin olması gerektiğini düşündük. Bir yıldan beride deneğimize daire alımı için Keskinli hemşerilerimizden maddi destekler istedik. Sağolsun hemşerilerimiz dernek yönetimimize güven ve alaka göstererek maddi yardımlar ettiler” diye konuştu.

HAFTANIN 7 GÜNÜ AÇIK OLACAK

Dernek Başkanı Özder “Topladığımız yardımlarla derneğimize Kızılay’daki daireyi satın aldık. Bu yardım yapanların içerisinde de en büyük yardımı Necdet Şentürk abimiz yaptı. Geçen yıl bize yarısını siz toplayın yarısın ben vereceğim demişti. Sözünü tuttu ve bize 100 bin TL yardımda bulundu. Kendisine bir kez daha hemşerilerimiz adına teşekkür ediyorum. Derneğimiz haftanın yedi günü açıktır. Amacımız Ankara’da yaşayan hemşerilerimizin birlik beraberlik dayanışma ve yardımlaşmayı sağlamaktır. Bütün hemşerilerimizi derneğimize bekliyoruz” dedi.

HABER: MEHMET ERKOÇ

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x