Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Kırıkkale’deki cinayet infial uyandırdı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de yaşayan 38 yaşındaki Emine Bulut, eşi Fedai Baran tarafında 10 yaşındaki kızları önünde bıçaklanarak öldürülmüştü. Bulut’un hayatını kaybetmeden önce çekilen bir video ise infial uyandırdı. Diğer taraftan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı davaya sanığın en ağır cezayı alması için davaya müdahil olunacağını açıkladı.

HER KESİMİN TEPKİSİNİ ÇEKTİ

Kırıkkale’de yaşanan korkunç cinayet il genelinde olduğu gibi ülke genelinde de siyaset, iş, sanat ve spor dünyasından cani Baran’a büyük tepki geldi.  Kırıkkale’de eski eşi tarafından boğazından bıçaklanan Emine Bulut’un “Ben ölmek istemiyorum” demesi ve yanında bulunan 10 yaşındaki kızının “Anne lütfen ölme” diyerek ağladığı anlar sosyal medyanın gündemine oturdu. Emine Bulut olayına Twitter’da #EmineBulut, #Ölmekİstemiyorum, #AnneLütfenÖlme, #KadınaŞiddeteHayır etiketleriyle kadın cinayetine tepki gösterildi. Süper lig ekipleri Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor, Başakşehir başta olmak üzere bir çok spor kulübü sosyal medyada cinayete tepkilerini dile getirdi.

BAKANLIK DEVREDE

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Kırıkkale’de eski eşi tarafından öldürülen Emine Bulut hakkında çalışmalara başladı. Bakanlık’tan yapılan açıklamada Emine Bulut’un çocuğunun bakanlığın psikologları gözetimine alındığı belirtildi. Ayrıca cinayeti gerçekleştiren kişinin en ağır cezayı alması için hukuk müşaviri görevlendirildiği Bakanlık tarafından duyuruldu.

BAKANLIK’TAN AÇIKLAMA

Kırıkkale’de 38 yaşındaki E.B’nin eski eşi tarafından öldürülmesine ilişkin olarak sosyal medya ve basın yayın organlarında yer alan görüntü ve haberler üzerine aşağıdaki açıklamanın yapılması gereği duyulmuştur; 18.08.2019 tarihinde yaşanan ve hepimizi derinden sarsan cinayetin ardından Kırıkkale Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekiplerimiz olaya anında müdahil olmuştur.  Saldırıya tanık olan kızımız yakınlarının yanında ve Bakanlığımız psikologlarının gözetimindedir.  Çocuğumuzun ve ailenin durumu olayın yaşandığı andan itibaren ekiplerimizce 7/24 takip edilmektedir. Cinayeti gerçekleştiren kişinin en ağır cezayı alması için Bakanlık Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz kanalı ile de davaya müdahil olunacaktır. Davaya soruşturma ve kovuşturma aşamasında müdahil olunması için dilekçe verilmiş olup konu ile ilgili iki Hukuk Müşaviri görevlendirilmiştir” denildi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x