Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Kılıç, İYİ Parti Yönetimine Teşekkür Etti

14 Mayıs tarihinde yapılan seçimlerde İYİ Parti 2. Sıra Milletvekili Adayı Orhan Kılıç, İYİ Parti teşkilatına teşekkür yemeği verdi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

14 Mayıs tarihinde yapılan seçimlerde İYİ Parti 2. Sıra Milletvekili Adayı Orhan Kılıç, İYİ Parti teşkilatına teşekkür yemeği verdi.

14 Mayıs tarihinde yapılan milletvekilliği seçiminde beklentileri yerine getiremeyen ve seçimde milletvekili çıkaramayan İYİ Parti Kırıkkale teşkilatı, milletvekili adayı Orhan Kılıç’ın yemeğinde bir araya geldi. Kılıç, seçim çalışmaları kapsamında omuz omuza seçim çalışması yürüttüğü teşkilata teşekkür yemeği verdi. Düzenlenen teşekkür yemeğinde konuşan Kılıç, “Bugün davetimiz üzerine İl Başkanımız Sayın Yavuz Kuzucu başkanlığında teşkilatımızın tüm mensupları ile biraraya geldik. Seçim dönemi bizlere sahada var güçleri ile destek olan yol arkadaşlarımızla hem seçim dönemi ve sonrası için istişarede bulunduk hemde kendilerine emekleri için teşekkür etme imkanı elde ettik. İnşallah bundan sonra daha sık bir araya geleceğiz. Partimizi önce Kırıkkale’de sonra ülke genelinde birinci parti yapmak için çok daha fazla çalışacağız. İktidara gelinceye kadar mücadelemiz devam edecek” dedi.

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x