Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2023 Cumhurbaşkanlığı SeçimiSiyaset

Kılıçdaroğlu, Ümit Özdağ İle Görüştü: “Güzel ve Verimli Bir Toplantı”

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ı ziyaret etti. Kılıçdaroğlu ve Özdağ görüşme sonrası açıklama yaptı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’ı ziyaret etti. Kılıçdaroğlu ve Özdağ görüşme sonrası açıklama yaptı.“Lütfedip kabul ettiler, güzel ve verimli bir toplantı gerçekleştirdik” diyen Kılıçdaroğlu, “Türkiye’nin sorunlarını, dünya sorunlarını bir anlamda masaya yatırdık” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile Zafer Partisi Genel Merkezi’nde bir araya geldi. Özdağ, kendisini ziyaret eden Kılıçdaroğlu’nu kapıda karşıladı.

Basına kapalı yaklaşık 1,5 saat süren görüşmenin ardından Kılıçdaroğlu ve Özdağ, basın mensuplarına açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu ve Özdağ şunları söyledi:

“TÜRKİYE’NİN DEMOKRASİYE İHTİYACI VAR”

Kılıçdaroğlu, güzel ve verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirterek, “Türkiye’nin sorunlarını, dünya sorunlarını bir anlamda masaya yatırdık, değerlendirmelerde bulunduk. Aynı zamanda Sayın Genel Başkan’ı, Millet İttifakı’nın liderlerinin görüşleri, yaptığımız çalışmalar, ortak mutabakat metni konusundaki düşüncelerimiz, anayasa değişikliğiyle ilgili düşüncelerimiz, bazı sorular da sordu Genel Başkan, konularında olabildiğince ayrıntılı şekilde bilgilendirdim” diye konuştu.

Türkiye’nin demokrasiye, dayanışmaya ve sorunları aşmaya ihtiyacı olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, “Bu çerçevede Sayın Genel Başkan arkadaşlarıyla görüşecek. Kendi düşüncelerimizi bütün ayrıntılarıyla Sayın Genel Başkan’a aktardım” dedi.

“KISA ZAMAN İÇİNDE GÖRÜŞLERİMİZİ PAYLAŞACAĞIZ”

Ümit Özdağ ise, “Bazı sorularımız vardı, onları sorduk. Ayrıntılı olarak cevaplar aldık ve aldığımız cevap çerçevesinde biz de yetkili kurullarımızla değerlendirmeler yapacağız. Tabii Ata İttifakı’nı oluşturan diğer siyasi partilerin genel başkanlarıyla ve Sayın Sinan Oğan’la da bu toplantıdan önce değerlendirme yapmıştık, sonrasında tekrar yine değerlendirme yapacağız ve kısa zaman içerisinde Türk kamuoyuyla görüşlerimizi paylaşacağız” ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU’NA BÖKE VE ÖZTRAK EŞLİK ETTİ

Ziyarete CHP Sözcüsü Faik Öztrak ve Genel Sekreter Selin Sayek Böke eşlik etti.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x