Genel

Kim Aday Olacak Merak Konusu

Türkiye'de 31 Mart 2024'te Mahalli idareler seçimi yapılacak. Yerel seçimler için AK Parti'de aday adaylığı süreci 22 Kasım’da sona erdi. Temayül yoklamalarının ardından gözler genel merkeze çevrildi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye’de 31 Mart 2024’te Mahalli idareler seçimi yapılacak. Yerel seçimler için AK Parti’de aday adaylığı süreci 22 Kasım’da sona erdi. Temayül yoklamalarının ardından gözler genel merkeze çevrildi. Kesin aday isimlerinin önümüzdeki haftalarda açıklanması bekleniyor. Kırıkkale’de ilçeler ve merkezle birlikte 49 aday adayı başvuru yaptı. Kırıkkale merkez için 13 isim listede yerini aldı.

İKİ KARDEŞ ADAY ADAYI OLDU

Kırıkkale merkez adaylığı dışında en fazla başvuru yapılan ilçe Yahşihan olmuştu. Kırıkkale merkez ve Yahşihan için aday adaylığı için aynı aileden iki başvuru oldu. Geçtiğimiz yıllardaki mahalli ve genel seçimlerde aday adayı olan ve AK Parti Kırıkkale kurucularından Doktor Mehmet Güloğlu Kırıkkale Merkez için, kardeşi Muhsin Güloğlu ise Yahşihan için aday adayı oldu. İki kardeşten herhangi biri aday olabilicek mi merak ediliyor.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x