Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Köşe Yazıları

AKREP AKREPTİR, KINA YAKIN

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Hain, bölücü terör yine azdı. Bayramımızı zehir ettiler. Ocaklara ateşler düşürdüler. Allah bunları kahretsin.
Askerimizden sonra şimdide iki vatan evladımızı, iki yiğit polisimizi şehit ettiler, analar ağlamaya devam ediyor.Tüm ülkemize,emniyet camiamıza ve ailesine başsağlığı diliyorum.
Ateş düştüğü yeri yakıyor, hükümet ise ağlama duvarı.Kimi yetkilisi herzamanki dile pelesenk olmuş”bir yerden düğmeye bastılar” gevezeliği,kimi yetkili “küresel güçler ” borazanını öttürüyor.Oysa asker sizin,polis sizin,tüm kurum ve kuruluşlar sizin olmasına rağmen geldiğimiz noktaya bakın.Sizin yakınma hakkınız yok,siz çözüm makamısınız.İktidar olmak ,salt yetkili olmak,nimetlerinden faydalanmak değil sorumluluğun gereğini yapmak,hesap verebilir olmaktır.
Hükümet olmak, Millete dönüp ağlamak,mazaret uydurmak değil çözüm üretmek, Milletin huzur ve güvenliğini sağlamaktır,yani kamu otoritesini sağlamaktır,ama bunlarda ne gezer. İşte getirdiğiniz nokta,ne diyeyim “kına yakın”.
Hain Pkk ve siyasi figüranı Hdp yine işbaşında.Kimisi silahlanın savaş var diyor kimisi halkı meydanlara inmesi için tahrik ediyor.
Şimdi anladın,uyandın mı benim saf,temiz,duru kardeşim.Hani demiştin ya aman bu Selahattin ne kadar mütevazi,ne kadar halk çocuğu,ne kadar kibirsiz,hem ne güzel saz çalıp söylüyor,ne kadar karizmatik,şiddet karşıtı,ne kadar ılımlı onun için benim oyum buna diyerek oy verip barajı aşmasını sağladın ya.
Ama akrep akrepliğini yine yaptı.Akrebi iki yoldan yok edebilirsin.Ya inini bulup imha edersin yada etrafını ateşe verip kendisini sokup imha etmesini sağlarsın.
Akrebi hiç bir zaman eğitemezsin,sokmak onun doğasında var.
Analar ağlamasın diyerek güzel ülkemizi,aziz vatanımızı kaosa sürükleyenler;analar ağlamaya devam ediyor,çekin ellerinizi temiz,dupduru elleri öpülesi annelerimizin üzerinden.
Benim saf,temiz yürekli MHP li kardeşim,vatansever insanlarım,şimdi anladınız mı Sayın Genel Başkanımız Devlet BAHÇELİ neden koalisyon ortağı olmak istemiyormuş.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu