Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleSiyaset

Kıratlı ve Kurtoğlu, Demir’e destek verdiler

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale Eski Milletvekili Turan Kıratlı ve Aday Adayı Regaip Kurtoğlu, Milletvekili Adayı Mehmet Demir’i ziyaret ederek 1 Kasım’da yapılacak olan seçimde destek olacaklarını açıkladılar.
 
ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR
İl Başkanı olduğu dönemde teşkilat olarak Kırıkkale’de ilki gerçekleştiren ve AK Parti’nin 3 Milletvekili çıkarmasında başrolü oynayan Mehmet Demir’e adaylık döneminde destekler çığ gibi büyüyor. Birçok sivil toplum kuruluşunun yanında Kırıkkale’nin tanınmış simaları da Demir’e desteklerini birer birer açıklıyor.
 
HİZMET EDECEK
Geçtiğimiz gün Demir’in bürosuna ziyaret gerçekleştiren Kırıkkale eski Milletvekili Turan Kıratlı, 1 Kasım’da yapılacak olan seçimlerde aday olan Demir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Demir’in, Kırıkkale’ye hizmet edilmesi konusunda büyük bir pay sahibi olduğunu söyleyen Kıratlı, yapılacak olan seçimlerde Demir’in yanında olduğunu söyledi.
 
BÜYÜK PAYA SAHİP
Kıratlı ile birlikte Demir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Aday Adayı Regaip Kurtoğlu, Demir’in il başkanlığı yaptığı dönemde teşkilatlanma konusunda çok iyi işler yaptığını ve Kırıkkale’de bir ilki gerçekleştirerek 3 milletvekilini meclise gönderilmesinde en büyük paya sahip olduğunu söyledi. Demir ise, Kıratlı ve Kurtoğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu