Manşet

Kırıkkale Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yeni müdür atandı

Kırıkkale Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nde bayrak değişimi yaşandı. Mevcut müdür vekili Rukiye Eryılmaz'ın yerine Çiğdem Açıkyıldız Kazel atandı. Yeni müdür Kazel, yapılan devir teslim töreniyle görevine başladı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde bayrak değişimi yaşandı. Mevcut müdür vekili Rukiye Eryılmaz’ın yerine Çiğdem Açıkyıldız Kazel atandı. Yeni müdür Kazel, yapılan devir teslim töreniyle görevine başladı.

YENİ MÜDÜR GÖREVİNE BAŞLADI

Kırıkkale Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde uzun yıllar vekaleten müdürlük görevinde bulunan Rukiye Eryılmaz’ın yerine atama yapıldı. Eryılmaz’ın yerine Çiğdem Açıkyıldız Kazel atandı. Çiçeği burnunda yeni müdür Kazel, düzenlenen devir teslim töreniyle görevine başladı. Müdür Kazel, Kırıkkale’de olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak her alanda önemli çalışma gerçekleştireceklerini dile getirdi.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDA OLDUK

Müdürlük görevinden ayrılan Eryılmaz, “Kadim şehrimiz Şehitler diyarı Kırıkkale’de 06.07.2022 yılından bugüne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde gerçekleştirmiş olduğum İl Müdürü görevimden bugün itibariyle ayrılıyorum. “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” düsturuyla yola çıktığım ve hizmet etmekten büyük onur duyduğum Kırıkkale’mizde Aile ve Sosyal Hizmetler alanında, bütün mesai arkadaşlarımla beraber, önemli çalışmalar yapmanın gururunu yaşadım. Her alanda olduğu gibi Sosyal hizmetler alanında da geliştirmiş olduğumuz yönetimde öncelikle tüm hizmetlerimizde; hakkaniyet ve adalet prensibine uygun çalışma yapmaya gayret ettik ve her zaman ihtiyaç sahibinin yanında olduk.

HALKA HİZMET HAKKA HİZMETTİR

“Görev yaptığım süre boyunca Bakanlığımızın misyonu ve vizyonuma uygun hizmet vermek, Arz odaklı çalışmalarımızla bütün insanlarımıza dokunmaya ve onların yararına hizmet vermeye gayret sarf ettim. ‘’Halka hizmet Hakka hizmettir’’ şiarı ile Şehit ve gazi ailelerimiz başta olmak üzere öksüz ve yetim çocuklarımıza, yaşlı ve engelli bireylerimize, kadınlarımıza, yardıma muhtaç ailelerimize yönelik destek çalışmalarının öncüsü olmaya, onlara devletimizin şefkat ve hoşgörüsünü yaşatmaya çalıştım” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x