Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Kırıkkale Basın Camiasının Acı Kaybı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin cefakar gazetecisi İbrahim Akpınar, bir süredir tedavi gördüğü Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hayata gözlerini yumdu.

YOĞUN BAKIM ÜNİTESİNDEN ÇIKAMADI

Kırıkkale basın camiasının sevilen isimlerinden İbrahim Akpınar, bir süredir yaşam savaşı verdiği Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hayata gözlerini yumdu. Birkaç ay önce yol kenarında bulunan mantara takılarak kalça kemiğini kıran ve sonrasında Yüksek İhtisas Hastanesi’nde ameliyat edilen Akpınar, yeni bir kırığın meydana gelmesi üzerine Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kaldırılmıştı.  Akpınar, Tıp Fakültesi Hastanesi’nde geçirdiği komplikasyonlar sonucu mide kanaması geçirdi. Burada yeni bir ameliyat geçiren Akpınar, solunum yetmezliği ve kalp ritminde düzensizlik gibi rahatsızlıklardan dolayı yoğun bakım ünitesine alındı. Akpınar, buradaki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

ÇOK SEVDİĞİ FOTOĞRAF MAKİNASINI GERİDE BIRAKTI

52 yaşında hayata veda eden ve çok sevdiği fotoğraf makinasını geride bırakan İbrahim Akpınar, Nokta Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin gözyaşları arasında aile mezarlığında toprağa verildi. İbrahim Akpınar, geçmişte geçirdiği tren kazasında ağır yaralanmış ve uzun bir tedavi süreci geçirmişti.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x