Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Kırıkkale Basketbol ligi merhaba dedi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

2018-2019 basketbol sezonu Kırıkkale’de 4 takımın katılımı ile başladı. Bahşili Halk Eğitim Merkezi, Kırıkkale Gücü, Kırıkkale Elit Basketbol ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü spor kulüplerinden oluşan lig oynanan ilk müsabakalarla başladı.

2 SEZON ARADAN SONRA YENİDEN

Kırıkkale Basketbol İl Temsilcisi Veysel Pekdoğan yaptığı açıklamada, yaklaşık 2 sezon aradan sonra tekrar oynanmaya başlayan mahalli ligin geleceğin sporcuların yetişmesinde önemini vurgulayarak kulüp ve sporcu sayısının artmasını temenni ederek yakında başlayacak olan U16 ve U18 liglerine katılımın yüksek olmasını beklediklerini söyledi.

SEVİNDİRİCİ BİR GELİŞME

Basketbol liginin ilk haftasında Bahşılı Halk Eğitim- Kırıkkale Gücü:13-66, Kırıkkale Elit Basketbol- Gençlik ve İl spor Müdürlüğü:24-42 sonuçları alındı. Ligin başlamasına ilişkin açıklamalarda bulunan Kırıkkalegücü Antrenörü Güven Gündüz “İki yıl aradan sonra tekrar sahaya dönmek çok harika bir duygu. Özellikle velilerimizin destek olması bizi yalnız bırakmaması adına çok sevindirici bir gelişme. İlk maçımızı da kazandığımız için çok mutluyuz” ifadesini kullandı.

GELECEK ADINA ÜMİT VERİCİ

Gençlik ve İl spor Kulübü Antrenörü Ertunç Aydın’da “Artık sahaya döndük. Geleceğimiz adına ümitliyim kulüp ve sporcu artarsa hem ilimiz basketbolu hem de ülke basketbolüne karşı görevimizi yerine getireceğimiz için çok sevinçliyim” diye konuştu. Bahşılı Halk Eğitim takımı Antrenörü İrem Şahi’ de “İlimizin tek kadın antrenörü olarak çok heyecanlıyım. Çalışmalarımızı geleceğe yönelik planlıyoruz. İlk maçımızı kaybettik eksikleri gördük ona göre plan ve program yapacağız” sözlerine yer verdi.  Kırıkkale Elit Basketbol takımı antrenörü Taha Koçak ise “Kulübümüzü yeni kurduk yazın açtığımız ve kış okulu olarak devam ettiğimiz çalışmalar sonunda artık parkedeyiz gelecek adına ümitliyim” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
ENES
ENES
4 Ocak 2019 19:14

ARDA HELAL OLSUN

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x